Geupload bestand

Lunchbreak

Al etende krijgt met trek..

En als je geen trek krijgt van het eten, dan krijg je het wel van de geur die je tegemoetkomt wanneer je de markt oploopt tijdens je vrijdagse lunchwandeling in de stad. Tijdens de markt is het gehele stadsplein gevuld met de lekkerste kramen: van vis tot stroopwafels en van groenten tot de -zeker in Deventer bekende- tantuni's.

Zit jouw werk gevestigd op het auto-eiland? Dan kom je ook wel aan je TREKken hoor.. want daar zit namelijk de tamelijk bekende snackbar en broodjeszaak: Andrées.

Lekker je eigen bammetje eten tijdens een ommetje? Dat kan op Kloosterlanden. Strek je benen tijdens de Beweegroute op Kloosterlanden. Door middel van beweging wordt je creativiteit gestimuleerd én het is ook nog eens giga gezond! Win-win. Oh ja en daarna strijk je lekker neer aan één van de picknicktafels en kan je daar genieten van een welverdiende lunch.

Mag het voor jou allemaal wel wat sneller? Trek dan jouw fiets van stalling en get on route! Langs het bedrijvenpark A1 leidt een mountainbike route. Zo kan je -indien nodig ;)- je frustratie er lekker uittrappen en de route komt ook door een mooi stuk groen!

De groene omgeving is hartstikke lekker, maar Deventer ligt natuurlijk aan de rivier en de IJssel is de ideale uitwaaiplek tijdens een wandeling. Wanneer je werkt op het terrein van de Gasfabriek of het Havenkwartier sta je zo met één been in de uiterwaarden. Hoe bijzonder dat je tijdens een break lekker naar het water toe kan!

Verder kan je op de gratis app: "alle bankjes" checken waar bankjes staan, waar je even neerploffen kan tijdens een wandeling. Gebruikers vullen de lijst zelf aan en als het bankje er niet meer staat, kan je die gewoon verwijderen!

Zo heeft elke werkplek haar voordelen, deel jouw ideeën met je collega's en wie weet ontdek je zo een 'nieuw stukje' Deventer- gewoon tijdens je pauze!

…in de Spotlight!

Beweegroutes Bedrijvenpark Kloosterlanden

Op werk is er altijd genoeg te doen, maar neem jij ook tijd voor ontspanning in je pauze? Om dat te stimuleren zijn bij Bedrijvenpark Kloosterlanden nu drie beweegroutes gerealiseerd, vertelt Aron Smeenk. In plaats van wandelen tussen steen en beton verbinden deze routes mooie groenstroken, parkjes en de Schipbeekdijk. “Ik zou mensen oproepen om zoveel mogelijk te genieten van de routes die met elkaar in verbinding staan. Geniet van het groen dat het bedrijventerrein verbindt en geniet van de omgeving.” Bekijk hier van welke routes jij kan genieten!

 

Locatie Punt

Eigenlijk kan je bij Locatie Punt voor alles terecht. Deze creatieve event locatie heeft veel in zijn mars. Het biedt jou de beste ruimte om even lekker te lunchen en te ontspannen. Of het nou gaat om vis, vlees of vegetarisch, dat is allemaal geen punt. Neem eens een kijkje en laat dit het startpunt van je dag zijn.

 

mountainbiken_inDeventer