Geupload bestand

Vind werk!

Leuk werk is dichterbij dan je denkt!

Bij vindwerk.nl snappen ze dat je het liefst wil werken in Deventer en omgeving. Zeker als je hier al in de buurt woont. Dan wil je niet uren doorbrengen in de file of wachtend op een perron. 's Ochtends een uurtje extra uitslapen, op de fiets langs de IJssel naar werk of werken aan een project in je achtertuin. Er is genoeg leuk werk te vinden in de buurt! Vindwerk.nl laat zien welke gave banen er bij jou om de hoek zitten.

In de Cleantech Regio (het gebied Apeldoorn, Deventer en Zutphen) zijn namelijk honderden, toonaangevende bedrijven gevestigd die staan te springen om nieuwe collega’s. Vindwerk.nl verbindt deze bedrijven met lokaal talent. Bij vindwerk.nl geloven ze in de kracht van onze regio, daarom matchen ze zonder winstoogmerk en zonder eindeloze reclames en bemiddelaars.

Matches liggen soms niet direct voor de hand en daarom kijken ze verder dan functietitels en diploma’s. Waar ben jij goed in en welke rol pak jij van nature? Ben je aanvoerder van je voetbalteam of ben jij degene die thuis altijd alles repareert? Hoe meer ze weten, des te beter kunnen ze jou voorzien van persoonlijk advies. Net afgestudeerd, op zoek naar een nieuwe stap of gewoon nieuwsgierig? Maak vandaag nog je profiel aan op vindwerk.nl, want leuk werk is dichterbij dan je denkt!

…in de Spotlight!

Vind werk in Deventer!

Alex vond werk bij vindwerk.nl. Ja dat lees je goed! Hij zocht een uitdagende baan, met leuke collega's en het liefst in de buurt. Helaas was die moeilijk te vinden. 'Dát moet anders', dacht hij. En daarom bouwt hij nu aan een platform voor betere matching in de regio. Op tien minuten lopen van zijn huis. 🚶🏻

Ook een leuke baan dichtbij huis? Kijk op vindwerk.nl en laat je helpen door Alex of één van zijn collega's.

 

Deventer Ziekenhuis

Waarom het Deventer Ziekenhuis de beste werkgever van 2020-2021 is? Omdat medewerkers daar de ruimte voelen en krijgen om hun ambities waar te maken. Het Deventer Ziekenhuis is een middelgroot ziekenhuis, en zijn daarmee groot genoeg om door te groeien, en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Laat je inspireren en lees de verhalen van de collega’s.