Geupload bestand

Vind stages

Vind jouw stageplek!

Studeer je in Deventer? Dan kies je natuurlijk een stageadres in Deventer! Ps. Niet-Deventerse studenten zijn uiteraard ook welkom om hier stage te lopen 😉.

In de regio Deventer is namelijk een scala aan bedrijven, die staan te popelen om jou kennis te laten maken met het werkveld.  Deze diverse bedrijven zijn ondergebracht in één giga database op www.vindstages.nl. Ideaal dus voor een student om op deze website opzoek te gaan naar jouw ideale stageplek! Want stagelopen gaat vooral om uit te proberen wat precies bij jou past. Dus of je nu zoekt naar een snuffel-, meeloop-, of afstudeerstage, het rondsnuffelen naar de perfecte leerplek begint hier!

…in de Spotlight!

Vindstages.nl

“Stagiairs zijn toch vaak toekomstige medewerkers.” zegt directeur Marco Kok. MKB Deventer heeft een webportaal gelanceerd met daarin meer dan 350 stageprofielen van Sallandse bedrijven. Op www.vindstages.nl is de student zelf aan zet.

Het concept is simpel: ondernemers geven op de website aan wat ze doen en wat ze stagiairs te bieden hebben. De student vult zijn studie en opleidingsniveau in en ziet direct welke bedrijven in de regio interessant voor hem kunnen zijn.

 

Meewerkstage in Deventer

“In Deventer heb ik het gevonden. Een toffe stage op een iconische plek aan de Brink.” zegt stagiair Heiko Neele. Hij ruilde het hoge noorden in en werd voor een half jaar ‘inval-Deventenaar’. “De straten, de ondernemingen maar bovenal de mensen hebben mij positief verrast. Deze bruisende stad heeft zoveel moois te bieden.” Hij vond zijn meewerkstage bij Deventer Marketing. En er zijn nog veel meer toffe stages hier!