Geupload bestand

Uitzendbureaus

Genoeg te kiezen

Er is in Deventer keuze genoeg als je graag aan de slag wil. En om het jou makkelijk te maken, zitten er aan het Seizenbaanplein in de binnenstad een aantal uitzendbureaus naast elkaar. Zo kun je als je wil voordat je gaat job-hoppen, eerst makkelijk job-shoppen! Of neem eens digitaal een kijkje op één van de onderstaande websites. 

…in de Spotlight!

N2 People

Anders denken, geloven en doen, daar is N2 People op gebaseerd. Zij streven naar het bieden van een baan dat bij jouw vaardigheden past. Hier zetten ze hoge normen van leef- en werkomstandigheden tegenover. Omdat ze ten alle tijden willen bijdragen aan de ontwikkeling van de mensen, bestaan er mogelijkheden tot geïndividualiseerde training. Klinkt goed toch? Neem nu een kijkje bij N2 People.

 

Easyworx

Klein begonnen en gegroeid door pionieren, hard werken en ondernemerschap. Dat kenmerkt Easyworx de afgelopen jaren. Bij Easyworx geloven ze dat iedereen een uitblinker is zolang hij of zij maar op de juiste plek zit. Zij werven en selecteren niet alleen medewerkers maar gaan op zoek naar uitblinkers. Talent dat past bij jou als organisatie, talent dat kan uitblinken.