Geupload bestand

Werkplekken

Een 'flexe' werkplek, dat wil toch iedereen?

Hoe gedij je beter? Riding solo of spar je juist liever met gelijkgestemden. Gelukkig is er een divers aanbod op het gebied van locaties om te flexwerken, zowel binnen als buiten het stadscentrum. Elke locatie heeft een unieke sfeer. Of je nu zoekt naar een plek waar je op een meer 'vaste basis' buitenshuis kunt werken, of juist naar een plek waar je elke week nieuwe mensen ontmoet. Deventer biedt het allemaal, waardoor jij vast die flexe werkplek vindt!

…in de Spotlight!

de Fabriek

Ben je ZZP’er, zoek je een werkplek en een netwerk van ondernemers? Of werk je voor een bedrijf waar je niet (altijd) kunt of wilt zijn en zoek je een gezellige, inspirerende ‘thuis’ werkplek? Dan ben je bij de Fabriek aan het juiste adres. Deze flexplek in Deventer biedt een prettige informele werkplek waar je makkelijke mensen ontmoet. Opgericht door ondernemers, voor ondernemers. Neem een kijkje en misschien word jij een ‘fabrieker’.

 

De Leeuwenbrug

Is het thuiswerken toch lastiger dan gedacht? Ga dan naar De Leeuwenbrug. Zij bieden flexibele werkplekken aan zodat jij je laptop openklapt in een aangename werkomgeving met alle faciliteiten. Onder het genot van heerlijke koffie en supersnel internet ontmoet jij andere flexwerkers en ondernemers. Of sluit jezelf af zodat jij ongestoord en in alle rust kunt werken aan dat belangrijke rapport.

Ben jij klaar om grote stappen te zetten? Neem dan een kijkje bij De Leeuwenbrug!