Geupload bestand

Maakindustrie

Maakindustrie

Als je Deventer zegt, dan zeg je koek! Sinds jaar en dag wordt er koek gebakken in deze Koekstad. Niet alleen wordt de Deventer Kruidkoek 'gemaakt' in deze stad, maar ook de bekende Auping bedden komen hier vandaan. De maakindustrie is dus écht booming in Deventer! Zo'n 14% van de banen in de stad en omgeving bevindt zich in deze sector. 

Ook producten als CV-ketels, boeken en chemische producten worden in Deventer gemaakt en vanuit hier internationaal verhandeld. Dat kan ook makkelijk, want Deventer ligt heel centraal. Het is dan ook geen verrassing dat Deventer zich in de Hanzetijd al vroeg ontwikkelde tot een waar handelscentrum. Tot op de dag van vandaag kent de stad nog steeds een echte 'handen uit de mouwen' mentaliteit.

Dus ben jij een echte aanpakker? 'Maak' je droom dan waar en vind jouw ultieme baan in Deventer!

…in de Spotlight!

Smurfit Kappa

"Smurfit Kappa maakt Deventer vrij van papierafval op World Cleanup Day". Zij hebben met hun kartonnen containers Deventer duurzaam schoongeveegd.

Als wereldspeler op het gebied van papieren verpakkingen, neemt Smurfit Kappa met dit soort projecten een leidende rol in het 'vergroenen' van de verpakkingsindustrie. En zoals zij zelf zeggen: "Om de beste te zijn hebben we de beste mensen nodig." Ben jij de beste? Neem dan een kijkje bij de Talent Ontwikkeling Programma's.