Geupload bestand

Logistiek

Logistiek

De grootste binnenhaven van Nederland? Die vind je in Deventer! Logisch ook als je de ligging van de stad eens goed onder de loep neemt. Deventer ligt niet alleen centraal in Nederland (Amsterdam is slechts een uur en kwartier per auto!) maar ook onze oosterburen zijn easypeasy te bereiken. Er zijn hier dan ook veel bedrijven gesetteld, die hun producten exporteren. Op ww.exportdeventer.nl maak je kennis met onze export bedrijven.

Nieuwsgierig naar logistieke bedrijven in Deventer? VOS Logistiek is een bedrijf dat al meer dan 60 jaar actief is op het gebied van transport en distributie. Wil jij ook graag deel zijn van een belangrijke schakel in de toeleveringsketens? VOS heeft verschillende vacatures openstaan. Ook Sluyter Logistics is altijd in beweging, ze rijden zowel nationaal als internationaal. Er zijn verschillende banen beschikbaar. Waar je aan kunt denken? Een job in de distributie, dedicated vervoer, zeevracht of luchtvracht groupage, expeditie of warehousing. Een ander écht Deventers logistiek bedrijf is Van Opijnen b.v. Het bedrijf begon met binnenlands vervoer, maar is uitgegroeid naar internationaal transport. 

Een mooie carrière in de logistiek is in Deventer dus zeker te bereiken!

…in de Spotlight!

Port of Deventer

Van agrohaven met een regionale functie moet Port of Deventer binnen nu en een krappe tien jaar doorgroeien naar een veelzijdige binnenhaven. “De ambities zijn groot, maar terecht” zegt Theo van Raaij, coördinator beroepshaven Port of Deventer. Want de Port of Deventer vervult een sleutelpositie als beroepshaven in het hoofdnetwerk van spoor-, auto-, en waterwegen voor personen- en goederen vervoer. Met als ambities om de groeimotor te zijn voor duurzame regionale economie.

 

Vos Transport

Het verhaal van Vos Transport begint in 1947 in Apeldoorn. De heer Vos begon destijds met één vrachtwagen, maar het bedrijf groeide al snel uit tot een volwaardig Transportbedrijf. Tegenwoordig is het bedrijf te vinden in Deventer en is het onder leiding van Jules Menheere en Jerome Vos. Vos is volgens Jules en Jerome een bedrijf dat zichzelf heeft bewezen en niet meer weg te denken is uit de moderne transportwerld.