Geupload bestand

ICT/GEO ontwerp

ICT / GEO ontwerp

Are you looking for IT? Dan zit je in Deventer gebakken, want meer dan 20% van de Deventer beroepsbevolking is werkzaam in de ICT. Dat is ook niet zo gek als je bedenkt dat Deventer ongeveer 2.300 kennisintensieve bedrijven telt.  

Een grote naam in de stad is Topicus, hier werken wel 1000 'topicanen' keihard om écht iets te betekenen voor de maatschappij. Dit doen ze door het verbinden van mensen, systemen en data. Een andere speler in Deventer is Solid Partners. Een bedrijf dat een breed scala aan ICT diensten aanbiedt op het gebied van Cloud, Modern Workspace, IT Security, Software en Connectivity. 

Wanneer je Deventer inrijdt vanaf de A1, zie je de Prins Bernardsluis dit is een project geweest van het ingenieursbureau Witteveen & Bos. Vanaf 1945 werkt het bureau aan duurzame oplossingen voor maatschappelijke problemen. Denk hierbij aan: energievoorziening, schoon drinkwater maar vooral een leefbare en veilige stad.

Maar in Deventer streven meer bedrijven naar een vitale leefomgeving. Zo ook advies-, en ingenieursbureau TAUW.

We kunnnen niet alle 2.300 bedrijven aan je voorstellen, maar via de website informatiestad.nl kun je veel informatie vinden over onze werkgevers in de ICT en GEO data/technisch ontwerp sector. 

…in de Spotlight!

Werken bij Topicus

Erica Veneman is projectleider binnen de divisie zorg bij Topicus. Topicus zet zich in voor de maatschappij en wil toegevoegde waarde creëren, iets dat precies aansloot op haar wensen. Ze was namelijk op zoek naar een baan waarbij haar werkzaamheden impact hebben, waarbij haar werkzaamheden iets opleverden zodat mensen hier ook echt wat hebben. Hierdoor was Topicus de perfecte match!

 

Easy Office Online

“Op een plezierige wijze samenwerken met ruimte voor je eigen ontwikkeling.” Dat vinden ze belangrijk bij Easy Office Online. Samen met een hecht team werken ze vanuit het kantoor in Deventer. Hun missie: ‘het eenvoudig maken van ICT-oplossingen voor onze klanten’.

“Het leukste aan werken bij Easy Office Online?” Dat geen dag hetzelfde is! Deze dynamische omgeving geeft veel energie. En door de informele sfeer voel je je hier snel thuis.” zegt Stefan Kappert.