Geupload bestand

Horeca/Retail

Horeca/Retail

Vraag aan een inwoner van de stad: 'omschrijf Deventer' en deze zal je onmiddelijk wijzen op het allergezelligste stadsplein van Nederland: De Brink. De terrassen van de verschillende tentjes lijken zomers net één groot terras tezamen, een heuze huiskamer van de stad! 

Het is dan ook beregezellig om te werken in de horeca in Deventer. En op dit moment wordt er in zo'n beetje elke horecagelegenheid wel gezocht naar de perfecte (weekend-)hulp. Dus begint het al te borrelen bij de gedachte aan een baan in de horecasector? Dan kun je bijvoorbeeld aan de bak bij Café Persee; een gezellig bruincafé in hartje Deventer. Maar ook Hotel Huis Vermeer is opzoek naar kanjers! Dit hotel-restaurant is gevestigd aan het andere - recent vernieuwde - stadsplein dat Deventer rijk is: Het Grote Kerkhof. Aan de voet van de iconische Lebuinustoren, wordt men ook hier bij diverse restaurants, kroegjes of hotels in de watten gelegd.

En tussen deze twee prachtpleinen, vind je in de straatjes van Deventer een scala aan eigenzinnige, kleurrijke winkeltjes en boetiekjes. Die ook staan te poppelen om met jou aan de slag te gaan. Een greep uit het aanbod?: Holy Cow, Claessens, Jac Hensen of bij een van de grotere ketens als Van Haren of ZIENGS. Kortom: hier is werk aan de winkel!

…in de Spotlight!

Parkcafé Mees

De beste verstopplek van Deventer? Dat is Parkcafé Mees! Vanuit hun unieke locatie op het Vogeleiland midden in het Rijsterborgherpark voorzien zij hun gasten van al het lekkers. Dus wil jij de betonnen jungle ruilen om te werken tussen de fluitende vogels? Neem dan een kijkje bij Parkcafé Mees.

 

Hoge Ramen

Wat begon als antiekwinkel is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest geliefde cadeau- en kledingwinkel in het hart van Deventer. Van kitch tot design, met een passie voor retail en een geweldig enthousiast team zorgen zij ervoor dat elke klant met een glimlach de winkel uitloopt. Waarom je bij de Hoge Ramen werkt? Kristianne legt het hier uit.