Geupload bestand

Bouw

Bouw

Bouwen aan je toekomst? Dat doe je in Deventer! Hier zit namelijk een Technicampus die je klaarstoomt voor een baan in de bouwsector. Op de Technicampus zoeken ze ook vaak naar praktijkinstructeurs. Een leuke functie waarin je te maken krijgt met cursisten en het werkveld. De cursisten/scholieren kunnen middels een BBL opleiding gemakkelijk leren én werken tegelijkertijd.

Een toekomstige baan in de regio zou bijvoorbeeld bij Bouwgenoot kunnen zijn. Dit bureau levert bouwkundig advies en ontwerpt. Een andere mogelijkheid is werken bij PHB Deventer. Zij zijn gespecialiseerd in het totale bouwtraject voor overheden, corporaties, commerciële beleggers, onderwijsinstellingen en zorgorganisaties. Liever werken bij een bedrijf dat zich richt op nieuwbouw, renovatie en onderhoud? Kijk dan eens bij BOS (Bouw Ondernemering Steenbergen). Een Deventers bedrijf dat hun klanten ontzorgt. Hier kun je onderdeel worden van het gehele proces. 

Dus ben jij een geboren timmerman, schilder of metselaar? In Deventer kun je aan de slag!

…in de Spotlight!

PHD Deventer

De bouwsector is aan het veranderen. Technisch is er steeds meer mogelijk. Innovaties krijgen een kans en gaan wellicht een vlucht nemen. PHB Deventer volgt deze ontwikkelingen op de voet en ziet daarin volop kansen. Snel denken, goed plannen en overzicht houden is hun motto. En uiteraard is dit niet mogelijk zonder hoogwaardig en goed opgeleid personeel. Dus misschien is dit wel de plek voor jou!

 

Peree Bouwadvies

“Elk project is bijzonder. Dit kan een project letterlijk om de hoek zijn. Voor alle projecten geldt dat je je er betrokken bij voelt.” zegt directeur Gerrit Pelgrum. Een inspirerend, enthousiast en hoogopgeleid team van tekenaars, constructeurs en adviseurs vormen de kern van hun organisatie. Benieuwd? Neem een kijkje bij Peree Bouwadvies.

 

Arno Schuurs en Paulien van Noort

‘De zonsondergangen zijn hier zó mooi, wat zou het gaaf zijn om daar te wonen.’ Dit verlangen van Arno Schuurs en Paulien van Noort bleek meer dan een vage droom. Na een lange procedure van inschrijvingen, ontwerpen en zeven dagen per week bouwen, genieten ze nu van een prachtige woning. Het huis is resultaat van gedurfde keuzes en creativiteit. Genieten doet het gezin volop. ‘We zien het hoogwater tot dichtbij naderen en de koeien van de buurvrouw achter ons huis. Dat is echt bijzonder.’