Geupload bestand

Advies

Oké, je bent erover uit dat je op banenjacht wil. Maar wat komt daarna? Begin je met het zoeken naar een opleiding of wil je je eerst oriënteren op het gebied van werkplekken. Kortom: behoefte aan advies is geboden.

Gelukkig zijn er in Deventer verschillende plekken waarvoor je hier terecht kan. Zo is er vanuit de visie Leven Lang Ontwikkelen het Leerwerkloket, die helpt en adviseert werkenden, werkzoekenden, scholieren en werkgevers op het gebied van leren en werken. Daarnaast hebben ze ook vouchers voor een opleidingstraject ter beschikking. Het loket beantwoordt vragen over om-, of bijscholing en leerwerktrajecten. Met hun samenwerkingsverband met de gemeente, verschillende ROC's en het UWV vind je vanzelf iets passends.

Daarnaast is er nog het Regionaal Mobiliteitsteam deRegioWerktDoor. Zij geven advies bij het zoeken naar ander werk en bijbehorende scholing.

Werken aan een andere loonbaan, dat begint bij deze adviesorganen.

…in de Spotlight!

deRegioWerktDoor

De coronacrisis heeft grote gevolgen voor de arbeidsmarkt. Er verdwijnen banen, werk verschuift en nieuw werk ontstaat. Dit vraagt dat mensen soms van baan moeten wisselen, of zich moeten aanpassen om hun werk te kunnen behouden. Sommige mensen hebben daar extra ondersteuning bij nodig. Misschien geldt dat ook voor jou. Dan kun je terecht bij het Regionaal Mobiliteitsteam Stedendriehoek en Noordwest Veluwe deRegioWerktDoor. Het mobiliteitsteam deRegioWerktDoor biedt je gratis hulp om weer aan het werk te komen.

 

Leerwerkloket

Mijn werk verandert en ik wil mee veranderen. Maar wat betekent dat voor jou? Je kunt je werkgever vragen om cursussen te volgen en mee te veranderen. Maar hoe pak je dat aan? Het leerwerkloket helpt en adviseert werkenden en werkzoekende op het gebied van leren en werken. Met de visie: “Leven Lang Ontwikkelen”, zijn zij er voor jou. Neem hier een kijkje en ontdek jouw mogelijkheden voor leren en werken.